„Ieri, 20 ianuarie 2015 a avut loc la Biblioteca Judeteana “Gheorghe Sincai” lansarea de carte a doamnei Galina Pantea, cuprinse cu titlu sugestiv: “Sa facem nitel haz, versuri pentru clipe de ragaz”.
Imaginatia autoarei a fost inspirata si de citatul din opera Othello – de W. Shakespeare “Atât timp cât mai putem zâmbi, cauza nu-i înca pierduta”.
Volumul prezentat, este constuit pentru a oferi cititorilor poezii, scenete, epigrame si povesti, dar si un manunchi de surprize în versuri, care scot în evidenta experienta autoarei privind evenimentele si temele vietii actuale, dar scot în evidenta, mai ales, farmecul personal cu totul special al autoarei în comentarea si interpretarea unor cuvinte si expresii deosebit de uzuale în viata cotidiana.
Cartea a fost prezentata de catre doamna ing. Sateanu Miorita, cetatean de onoare al Municipiului Oradea si doamna scriitoare Dindelegam Mihaela.
Au recitat poezii membrele Uniunii femeilor din Bihor: Cozma Aneta, prof,Dobran Viorica, prof. Pantazi Teodora, Bodi Ileana. Au recitat catrene, poetii de la Cenaclul Literar "Barbu Stefanescu Delavrancea: poetul Horgos Aurel, poetul Vidican Ionel si poetul profesor Beliciu Boris.
La acest eveniment a fost prezent si Preasfintia Sa Virgil Bercea, Episcop greco catolic de Oradea.