„Luni, 12 ianuarie 2015 a avut loc la Bruxelles prima întâlnire în acest an a Presedentie COMECE la sediul Secretariatului.

Au fost prezenti: Presedintele COMECE, Eminenta Sa Cardinalul Reinhard Marx, Vicepresedintii Giani Ambrozio episcop de Piacenza, Virgil Bercea episcop de Oradea, Czeslaw Kozon episcop de Copenhaga, Jean Kockerol episcop Auxiliar de Bruxelles-Malines, Nuntiul apostolic pe lânga UE Alain Paul Lebaupin asistati de secretariatul Comisiei.
S-a facut un raport al vizitei Sfântului Parinte, Papa Francisc la Strasbourg din 25 noiembrie 2014. S-a lucrat pentru pregatirea agendei sesiunii de primavara a Plenarei COMECE care va avea loc la Bruxelles respectiv la pregatirea sesiunii de toamna care se va desfasura la Paris. Întâlnirea s-a deschis si s-a încheiat cu o rugaciune. Episcopii prezenti au celebrat Sfânta Liturghie în Capela ”Sfântul Benedict” (COMECE).
Urmatoarea întâlnire a Presedentiei va avea loc marti, 18 martie 2015 iar Plenara COMECE se va desfasura în perioada 18-20 martie 2015 la Bruxelles.