„Tinerii din Comunitatea „Don Orione” dupa ce au petrecut împreuna sarbatorile de Craciun (Sfintele Liturghii, colidatul prin familii…) au plecat pentru trei zile în traditionala tabara de iarna.
Pe 27decembrie tinerii cercetasi din „Comunitatea Scoutistilor Orionini” (Reparto, Noviciat, Clan-Foc, Co.Ca) am urcat la munte, pe Valea Aleului, la Sebisel. Am petrecut zile memorabile în natura si în compania celorlati. Am avut si zapada, ce-i drept, nu multa, exact cât sa se marcheze aceasta tabara pentru a o face mai frumoasa. Jocurile în zapada si bataile cu bulgari au fost nelipsite, precum si o drumetie de cîteva ore.
Serile au fost înfrumusetate prin scenete, jocuri, cântece, momente spirituale si discutii pe diverse teme. Si ce tabara ar fi fost aceea fara un joc de noapte? Ei bine, chiar daca am fost cu totii foarte adormiti si chiar daca nu am fost la fel de „entuziasti” precum in timpul zilei, ne-am distrat si am alergat pâna când ne-au lasat puterile.
Am avut parte de clipe pline de zâmbete, clipe educative, clipe pentru a întari legaturile de pritenie si fratie scout, s.a.m.d., dar per total a fost o tabara scout reusita.
Multumim bunului Dumnezeu si Comunitatii „Don Orione” din Oradea ca ne-a dat posibilitatea sa traim înca odata o asemenea aventura.
„Întotdeauna fii gata!”