„În prag de An Nou, implicata într-un proiect umanitar, Episcopia Româna Unita cu Roma, Greco Catolica de Oradea comunica faptul ca, dupa admirabile eforturi ale tuturor celor implicati, baietelul David C. de numai 7 saptamâni a carui stare de sanatate era foarte critica, a decolat în seara zilei de 30 decembrie orele 18 de pe aeroportul din Oradea cu destinatia Spitalul Gemelli din Roma, Italia, cu un avion special. Urmeaza a fi operat de urgenta pentru o afectiune grava care nu poate fi tratata în România.
Episcopia noastra, Preasfintia Sa Episcopul Virgil, multumeste Asociatiei BWS din Italia, Conducerii Spitalului Judetean si a spitalului Gavril Curteanu din Oradea, echipei de medici si personalului de la sectia ATI, echipajului SMURD, si conducerii CAS Bihor pentru întocmirea cu celeritate a documentatiei pentru E112. Nu ne ramâne decât sa ne rugam pentru ca parcursul vietii micutului David sa intre pe un fagas normal.
Alaturi de familia lui David îi pomenim în rugaciune pe toti cei care s-au implicat în acest gest crestinesc. Bunul Dumnezeu sa le rasplateasca cu sanatate si un An Nou Fericit!