„Sâmbata, 14 iunie 2014, a avut loc la Zalau încheierea Anului Catehetic. Cu aceasta ocazie s-a organizat o iesire cu toti copiii si tinerii din cele doua parohii greco-catolice, „Sfânta Familie” si „Sfintii Petru si Pavel”. La întâlnire au fost invitati si parintii copiilor.
Programul a început la ora 10:00 cu adunarea tuturor în curtea Surorilor Sfintei Inimi a lui Isus, de unde s-a pornit înspre poienita din padurea Aghires, un loc minunat de comuniune, de relaxare si joaca.
S-a desfasurat un „adevarat” meci de fotbal între tatici si baieti, s-a cântat si s-a dansat, s-au desfasurat diferite concursuri, la care au participat si parintii. Sfântul Rozar a încununat aceasta zi minunata, facând sa coboare în sufletele celor prezenti harul binecuvântat al Sfintei Fecioare.
Echipa bucatarilor si-a facut datoria într-un mod desavârsit, pregatind pentru toti cei prezenti mici si un delicios bogracs.
Multumim bunului Dumnezeu pentru aceasta zi, preotilor participanti: pr. Fit Alexandru – principalul animator – si pr. Ciprian Robotin, surorilor, minunatilor tatici si deosebitelor mamici si nu în ultimul rând tuturor copiilor mai mici si mai mari.