„Asociatia Caritas Eparhial Oradea organizeaza Loteria pentru Dusuri Sociale. Loteria se desfasoara în perioada 20 martie 2014 – 26 mai 2014. Biletele se pot procura din Libraria Gutenberg, str. Ep. Mihai Pavel nr.4 Oradea, de la sediul asociatiei Caritas Eparhial Oradea, str. Ep. Mihai Pavel nr. 3 Oradea precum si de la voluntarii Caritas. Pentru a participa, persoanele trebuie sa achizitioneze minim un bilet de Loterie. Valoarea unui bilet este de 5 lei.
Premiile care vor fi acordate în cadrul acestei Loterii sunt urmatoarele:
Premiul 1: O saptamâna la Rimini, Italia, pentru doua persoane; Premiul 2: Scoala auto, categoria B pentru o persoana; Premiul 3: Un weekend la Baile 1 Mai pentru doua persoane; Premiul 4: Un week-end la Coada Lacului pentru doua persoane; Premiul 5: O cina pentru doua persoane la restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea; Premiul 6: O cina pentru doua persoane la restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea; Premiul 7: Un robot de bucatarie; Premiul 8: Un aparat de cafea Bosch Tassimo; Premiul 9: O trusa de cosmetice pentru doua persoane; Premiul 10: Un pachet cu vitamine pentru doua persoane; Premiul 11: Un pachet cu vitamine pentru doua persoane; Premiul 12: Un joc de masa (sah, table, domino); Premiul 13: O geanta de voiaj; Premiul 14: O geanta de voiaj; Premiul 15: Un portofel.
Extragerea premiilor va avea lor în data de 29 mai 2014, ora 14.00, la sediul Asociatiei Caritas Eparhial Oradea, în prezenta presei. Orice persoana care doreste este libera sa participe la extragere. Numerele câstigatoare cu premiile aferente vor fi afisate pe site-ul asociatiei, www.caritaseparhial.ro, si vor fi publicate în presa din Oradea în zilele urmatoare extragerii.
Persoanele care se afla în posesia unui bilet de Loterie câstigator poate veni sa îsi revendice premiul oricând din momentul anuntarii numerelor câstigatoare, de luni pâna vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 10 iunie 2014. Înmânarea premiilor se va realiza la sediul Asociatiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3.
Sursa: http://www.caritaseparhial.ro/