„În Aula Magna a Seminarului Greco Catolic, a avut loc o conferinta dedicata responsabilitatii. Conferinta a fost sustinuta de catre doamna psiholog Ana Popa. Un numar mare de studenti au participat cu interes, la discutiile care au avut loc.
Totul a început cu o rugaciune, dupa care a avut loc expunerea doamnei Ana Popa, subliniindu-se importanta responsabilitatii fata de sine, fata de altii, fata de lume dar si fata de mediu, dupa care a urmat discutiile pe grupuri.
“Responsabilitatea fata de sine înseamna sa îti realizezi la maxim potentialul de care dispui, sa ai performante la nivelul abilitatilor de care dispui, sa îti stabilesti scopuri pe care sa le îndeplinesti”.
La orele 20.00 s-a celebrat o Sfânta Liturghie în Biserica Seminarului. Dupa Sfânta Liturghie a urmat vizionarea filmului: Precum în cer, regizor: Kay Pollack, 2004.
“Iat-o adevarata bucurie a vietii: a servi, a se da cu totul unui scop, convinsi de maretia sa; a ne dedica în totalitate noiînsine înainte de a fi aruncati printre fiare vechi”(Gerge Bernard Shaw).