„În perioada 1 iulie – 6 iulie s-a desfasurat la Manastirea Sfintei Inimi a lui Isus din Zalau, primul GREST organizat pentru copiii cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Sloganul acestuia a fost „Zâmbeste, Isus te iubeste!”.
Timp de o saptamâna, copiii au avut ocazia sa petreaca împreuna momente de bucurie, sa relationeze, sa-L descopere si sa-L iubeasca mai mult pe Dumnezeu si pe aproapele prin diferitele activitati propuse: pictura, arte culinare, drumetii, bansuri, modelaje, teatru si multe multe jocuri.
Fiecare dimineata a început cu o rugaciune, apoi imnul acestui Grest compus de animatori, si anuntarea programului pentru ziua respectiva. Hrana spiriturala a fost asigurata zilnic prin Sfânta Liturghie iar bucuria a fost si mai mare prin participarea copiilor la sacramentul Spovedaniei în aer liber. Ca animator principal a fost invitat parintele Alexandru Fit cu o bogata experienta în munca cu copiii.
În ultima zi a Grestului au fost invitati parintii si prietenii la spectacolul pregatit de copii împreuna cu animatori aratându-li-se acestora ceea ce au învatat si realizat în timpul celor 6 zile.
Multumim lui Dumnezeu si Sfintei Fecioare Maria pentru buna desfasurare a acestui program si de asemenea multumim animatorilor, liceeni, studenti din parohie si tuturor binefacatorilor.