„Sâmbata, 15 iunie 2013, absolventii sectiilor Teologie Pastorala, Teologie Didactica-Istorie, Institutori-Limba Franceza din cadrul Facultatii de Teologie Greco-Catolica Oradea, promotia 1999-2003, s-au întâlnit pentru aniversarea a 10 ani de la terminarea studiilor. Evenimentul a început cu Sfânta Liturghie oficiata de PS Dr. Virgil Bercea, împreuna cu preotii si formatorii Seminarului Teologic în Biserica Seminarului de curând retrocedata.
A urmat apoi „ora de dirigentie” tinuta de dl. Prof. univ.dr. Blaga Mihoc, Pr. Lect. univ. dr. Horea Ovidiu Pop si Pr. Iuliu Muntean. Într-o atmosfera de bucurie si vivacitate, „ora de dirigentie” a fost o ocazie speciala de a depana amintiri si a evoca realizarile absolventilor prezenti. Un moment de reculegere a fost tinut în memoria colegului Liviu Gogoneata, trecut la cele vesnice prea curând, si a profesorului Corneliu Craciun.
Între realizarile importante ale celor prezenti la aceasta aniversare amintesc faptul ca fiecare a subliniat ca este împlinit din punct de vedere familial sau profesional, atât prin „meseria” de preot sau profesor cât mai ales prin daruirea si caritatea crestina, a caror baze au fost puse în anii în care audiam cursurile profesorilor de la Cluj, Blaj si Oradea, si în care traiam si aprofundam temeinic cunostiintele de cânt si tipic bisericesc din cadrul programului liturgic al Seminarului.