„Sâmbata, 22 decembrie, de la ora 17, a avut loc în Biserica Greco-Catolica „Nasterea Maicii Domnului” din Valea lui Mihai, Concertul anual de colinde „O ce veste minunata”. În acest an, comunitatea a avut bucuria de a asculta colindul corului „Bunavestire” de la Catedrala „Sfântul Nicolae” din Oradea, dirijat de maestrul dr. Radu Muresan. Vocile angelice magic strunite de bagheta profesorului au transmis facil atmosfera si bucuria din ieslea din Viflaim. Sunetele muzicale s-au dovedit patrunzatoare si adânc miscatoare spre deliciul auditiv si folosul spiritual al auditorilor.
Momentul festiv a fost precedat de sfintirea a doua icoane – Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril – de catre parintele Eduard Fischer, vicerectorul Seminarului Teologic din Oradea. Aceste picturi, realizate de pictorul Iosif Chezan si achizionate prin bunavointa dlui Ovidiu Savu, constituie ansamblul usilor diaconesti al iconostasului bisericii.
În acea seara s-a înaltat si un gând de recunostinta si de rugaciune pentru eroii Revolutiei din 1989, care prin jertfa lor, au adus zorile unor timpuri noi, de libertate a poporului si, mai ales, de renastere a Bisericii noastre Greco-Catolice.