„Echipa Biroului Pastoral din Oradea a lansat sâmbata, 25 februarie 2012, în Aula Magna a Seminarului Teologic Greco-Catolic, Campania BP4U, o campanie adresata tinerilor Eparhiei de Oradea, care prevede derularea unei serii de noi activitati sociale si spirituale în cadrul Bisericii.
O prima activitate a acestei campanii a constat într-o serata dansanta, organizata simultan cu debutul campaniei, la care tinerii participanti au fost în numar de aproximativ 70, apartinatori ai grupurilor: Allegria, ASTRU, Don Orione, Fondacio, Liceul Teologic Greco-Catolic, Oratoriul Maria Imaculata si Seminarul Teologic Greco-Catolic.
A fost o seara animata prin bamsuri, pasi de tango si cha cha, avându-i ca invitati speciali pe cei de la Clubul Shake & Dans si multe alte surprize. Dintre acestea amintim: întrebarile Quiz si premierea raspunsurilor valide, tortul campaniei, karaoke, dans si multa voie buna.
Aceasta prima activitate a campaniei BP4U s-a încheiat cu Sfânta Liturghie de duminica, de la Catedrala Sfântul Nicolae, unde tinerii au participat în numar mare, celebrând totodata si intrarea în Postul Pastelui.
Cât priveste planul activitatilor urmatoare, aceasta campanie doreste sa mentina colaborarea cu tinerii, oferindu-le totodata îndrumare si consecventa. Aceste activitati vor fi anuntate în prealabil, fiind invitati sa participe toti tinerii eparhiei, în masura posibilitatilor.