„Sâmbata, 4 decembrie 2010, la Liceul „Don Orione” a avut loc întâlnirea saptamânala a celor peste 50 de copii cu probleme sociale proveniti din familii monoparentale sau familii cu probleme. Acesti copii se bucura de sprijinul moral si spiritual al preotilor Congregatiei „Don Orione”, sprijinul pr. Mihai Fecheta, coordonatorul grupului, a d-nei Gina Petrisor, profesor de religie la Liceul F. Schiller, al d-lui Alexandru Stoica, profesor de sport la Liceul Don Orione si, nu în ultimul rând, al d-lui Peter Martin Miheller, directorul institutiei de învatamânt.
Scopul acestor întâlniri este de a-i ajuta pe acesti copii prin educatie, de a fi acceptati în societate, de a-i pune pe un fagas normal. Copiii primesc aici si câte o masa calda, iar de sarbatori, pachete alimentare si îmbracaminte.
Activitatile organizate în cadrul acestor întâlniri sunt culturale, educative si religioase, în fiecare an organizându-se tabere si excursii.
La aceasta întâlnire a fost prezenta si d-na Florica Chereches, consilier local, presedintele Comisiei Sociale din Primarie, ca urmare a colaborarii pe care institutia de învatamânt o are cu Asociatia Social-Comunitara Oradea (ASCO) de la începutul anului.