„În data de 17.11.2010 a avut loc o noua sesiune de lucru a Subcomisiei pentru Învatamânt Preuniversitar din cadrul Comisiei Sinodale pentru Educatie Catolica, desfasurata la sediul Facultatii de Teologie din Oradea, sub presedintia Preasfintitului Virgil Bercea.
La sesiune au participat: Florin Jula – secretarul comisiei, Prof. Angela Mosneag, Prof. Otilia David, Prof. Adriana Tusa, Prof. Andrei Cristea, Pr. Prof. Tintelecan Petrica Daniel, Prof. Ana Dura.
Ordinea de zi a sesiunii a cuprins: organizarea olimpiadei de religie 2010-2011, organizarea exercitiilor spirituale pentru profesorii de religie, prezentarea site-ului www.profesorreligie.ro, analizarea oportunitatii perfectionarii planului cadru si a programelor scolare, analiza modalitatilor de omogenizare a predarii religiei, analizarea modului în care pot fi finalizate si tiparite manualele de religie, analizarea si aprobarea planului de activitate pe anul 2011. Totodata, au fost numiti doi noi membri ai comisiei, si anume pr. Petrica Daniel Tintelecan, reprezentant al Eparhiei de Cluj-Gherla si sora Luminita (Avram Rodica), reprezentanta a Arhieparhiei de Alba-Iulia si Fagaras.
Urmatoarea sesiune de lucru va avea loc la Oradea, în perioada 10-12 februarie 2011.