„În atentia Preotilor protopopi, preotilor responsabili cu pastoratia, presedintilor si responsabililor de asociatii si grupuri.
Stim cu totii ca anul 2008-2009 este anul dedicat Sfântului Apostol Pavel, datorita acestui fapt PSS. Virgil Bercea doreste sa invite cât mai multi credinciosi din Eparhia Greco- Catolica de Oradea, sa participe la Pelerinajul „Pe urmele Sfântului Apostol Pavel” ce va avea loc la Roma în perioada 16-24 mai 2009, pentru obtinerea indulgentei plenare.
Traseul va fi urmatorul Oradea- Viena-Padova-Roma-Assissi-Loreto-Padova -Oradea, iar Ps.Virgil va însoti pelerinii pe tot parcursul pelerinajului.
Pretul estimativ este de 400 euro / persoana.
În acesta ordine de idei, sâmbata 7 februarie 2009, la orele 11,00, va avea loc la Seminarul Teologic Greco Catolic, o întâlnire cu toti responsabilii cu pastoratia pe protopopiate si responsabilii de asociatii, grupuri, si cu toti cei care doresc sa afle mai multe informatii despre acest pelerinaj. Responsabilii care nu pot participa la acesta întâlnire sunt rugati sa desemneze o persoana care sa-i înlocuiasca.
Uniti în rugaciune!