VIAŢA ASCENDENTĂ din ROMÂNIA V.A.R. – MIŞCARE CREŞTINĂ A PENSIONARILOR

Mobil

0724 521877

Email:

ngrvictoria@yahoo.com

Adresă:

Str. Iuliu Maniu nr. 1-3, ap.1
410104, Oradea
Jud. Bihor

 

v.A.R.

 

,,Daţi un nou sens vieţii voastre de pensionari!”

 

Pensionarii reprezintă un capital inestimabil de disponibilitate, de înţelepciune, de ,,a şti să faci” iar pensionarea înseamnă o nouă etapă a vieţii, un drum al unor noi speranţe, cu mai mult timp pentru sine, pentru familie, pentru alţii şi pentru Dummnnezeu. Astfel, pensionarea reprezintă un nou proiect de viaţă.

V.A.R., Mişcarea creştină a pensionarilor din România, înfiinţată în anul 2000, membră a Asociaţiei ,,Vie Montante Europe” şi a ,,Vie Montante Internaţionale”, situată în cadrul acţiunilor Apostolatului pentru laici, propune o concepţie creştină şi o împărtăşire frăţească a sensului vieţii, angajamente şi garanţii actuale în societate.

V.A.R., în calitate de mişcare, se angajează prin acţiuni în toate  marile probleme sau deziderate ale societăţii noastre, cum ar fi: sociale, de şomaj sau de pace,  membrii fiind invitaţi să se implice în construirea unei lumi mai drepte, a prieteniei.

Activităţile presupun implicare socială, ecleziastică sau caritativă; ascultare şi dialog; îndrumarea vieţii spirituale, prin cateheze, dezbaterei, meditaţii; exprimarea de poziţii publice; stabilirea de legături sociale şi ecleziastice, inclusiv cu alte generaţii sau cu alte asociaţii bisericeşti sau asociaţii ale vârstnicilor.

Arhiva

ian.0 Posts
feb.0 Posts
mart.0 Posts
apr.0 Posts
mai0 Posts
iun.0 Posts
iul.0 Posts
aug.0 Posts
sept.0 Posts