De Sfântul Nicolae, Preasfințitul Virgil a dăruit tuturor elevilor din Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” și Liceul „Don Orione” – 1700 de elevi- câte o editție a Bibliei pentru copii, tipărită de Editura Galaxia Gutenberg.
Bibliile au fost împărtite elevilor de către directori, profesori ai Institutiilor și de către părintii spirituali.
***„Lăsați copiii să vină la mine”
Deschideți, gustați, vedeți! Iată o adevărată Biblie pentru copiii mici!
Adresându-se celor mici, ea nu și-a pierdut nici din savoare, nici din bogăție. Texte scurte și clare însoțesc imagini ample, pline de detalii și de culori.
Citiți această Biblie copiilor dumneavoastră, lăsați-i să vă povestească ce văd în imagini, și toate aceste întâmplări care adesea par ușor derutante li se vor clarifica. Împreună, lăsați-vă purtați de spiritul și entuziasmul acestor povestiri.
Cu ochi de copil, descoperiți sau redescoperiți întâmplări și eroi cunoscuți sau nemaiîntâlniți. Împărtășiți aventura extraordinară a unui mic popor cu care Dumnezeu a mers alături, a legat o prietenie, a făcut o alianță. Împreună cu copiii dumneavoastră, regăsiți-l pe Isus, lăsați-i să se apropie pentru a asculta. Lui Isus îi plăcea să le vorbească, iar cuvintele lui sunt și pentru ei.
Sunt cuvinte care povestesc iubirea, care vorbesc despre fericire, sunt cuvinte de ieri, de azi și de mâine, cuvinte care ne ajută să îl cunoaștem pe Dumnezeu, să trăim împreună și să fim fericiți.***