Ne îndreptăm spre sfârșitul lunii noiembrie, un timp rece și instabil, la fel ca vremurile pe care le trăim; privind la acest an cu atât de multe încercări grele pentru fiecare dintre noi, regăsim totuși și sprijin și dorință de a înfăptui binele, chiar dacă pare din ce în ce mai dificil.

Asociația Caritas Eparhial a putut oferi celor ajunși la cantina socială o gustare în plus, care să întregească masa de prânz a beneficiarilor. Astfel, au primit lapte și fructe din partea Băncii pentru Alimente Oradea (https://www.facebook.com/BancaPentruAlimenteOradea/) – pe a cărei sprijin constant ne-am putut baza, pentru a dărui, la rândul nostru, ceva mai mult pentru cei care au atât de puțin.

Recunoștința lor vrem să o transmitem celor cărora este potrivit, așadar se cuvine să mulțumim și noi pentru bucuria de care au avut parte beneficiarii Cantinei Sociale. La îndemâna oricui par să fie cumpărarea hranei și pregătirea ei; faptic însă, sunt mulți în jurul nostru care nu-și permit să își cumpere ceva în plus, sunt destui care nu își pot gestiona în mod eficient puținul pe care îl au, răbdând lipsuri pe care nu știu sau nu le pot înlătura.

De aceea, cu atât mai mult, orice ajutor este binevenit pentru ei, este un mod prin care putem dovedi că se poate să oferim și că se poate să alinăm niște suferințe, prin mici surprize care denotă grija de a fi alături de cei singuri, de cei nevoiași și de cei care nu mai au lângă ei persoane în grija cărora să se afle.

Mulțumim Băncii pentru Alimente Oradea pentru mâna întinsă spre ajutorare celor care au nevoie de hrană!!!

Teodora Boda

Asistent social