Astăzi de la orele 18:00 vă invităm să ne rugăm împreună Calea Sfintei Cruci. Alături de noi va fi și Preasfințitul Virgil, care se va bucura să se roage împreună cu cât mai multi tineri din Eparhia noastră.

Vom folosi aplicația Zoom deoarece această platforma ne permite să interacționam și să ne vedem cu cât mai multe persoane în același timp. Ne-am străduit să găsim o soluție cât mai buna prin care să ne unim forțele cât mai mulți. În acest fel, prin noi, rugăciunea să intre în casele noastre și să se multiplice, pentru ca acolo unde doi sau trei se adună în numele lui Isus, este prezent și El.

Pentru a putea intra live cu noi, Biroul Pastoral vă dă următorii pași de urmat:
1. Intrați pe acest link: https://zoom.us/j/904532690 și descarcați aplicația Zoom care este disponibilă atât pe telefon (Iphone și Android) cât și pe calculator. Aplicația este gratuită pentru toți cei care doresc să intre în direct cu noi.
2. Alegeți opțiunea “Join meeting” și introduceți codul: 904 532 690
3. Participați la rugăciune împreună cu ceilalți tineri.

Vă rugăm să trimiteți acest mesaj sau link-ul de invitație și prietenilor și persoanelor apropiate și să dați share pe grupurile de Whatsapp sau Facebook din care faceți parte, pentru ca să ne unim cât mai multi în rugăciune.

Calea Crucii va fi transmisă live youtube pe fluxul Episcopia Greco-Catolică de Oradea: https://www.youtube.com/channel/UCe_AfZ_oaprumKXHDceiddQ