Având în vedere situația legată de epidemia de coronavirus și necesitatea de a lua măsuri pentru a limita infectarea populației, Episcopia Greco-Catolică de Oradea a luat azi, 16 martie 2020, câteva decizii care se vor aplica începând cu data publicării, pentru o perioadă nedeterminată, în funcție de evoluția și reglementările de la nivel național.

Sediul Episcopiei rămâne deschis de luni până vineri între orele 10.00 – 12.00  însă la sediu NU se vor realiza operațiuni pentru care există canale alternative (online, e-mail, internet banking sau prin corespondență).

– Celelalte operațiuni se vor face cu restricționarea numărului de persoane și în condițiile în care se păstrează o distanță de minim 1,5 metri față de celelalte persoane.

– Toate activitățile publice din perioada următoare vor fi amânate și toți cei care doresc să comunice să trimită cererile ori alte comunicări pe e-mail.

– În condițiile în care starea de urgență va impune și alte restricții, acestea vor fi comunicate.

Episcopia roagă toate persoanele ca în această perioadă să evite prezența la sediul episcopiei. În cazul în care sunt probleme urgente, care nu pot fi amânate, vă rugăm să programați prezența la nr. de tel. 0259.436492.

În rest vă recomandăm să folosiți celelalte mijloace de comunicare, respectiv e-mail:  vicargeneralegco@gmail.com, vicariatpreoti@gmail.com.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

                                                      Pr. Mihai Vătămănelu OFMConv.

                                                                       Vicar general