Ziua de vineri, 7 februarie 2020, a fost o zi de sărbătoare pentru liceul nostru, deoarece s-a desfășurat tradiționalul Bal al Bobocilor, moment organizat în fiecare an. Acest eveniment cultural-artistic s-a desfășurat în sala festivă a Liceului, unde profesori, părinți și elevi din școala noastră și din afară, au putut urmări spectacolul oferit de elevii claselor a IX-a.

Bobocii, adică elevii claselor a IX-a, împreună cu antrenorii lor – elevii claselor mai mari de liceu – au creat coregrafii și momente de dans care i-au bucurat și uimit pe membrii juriului și pe spectatorii aflați în sală.

Tema balului din acest an a fost Mistery Ticket (Biletul Misterios). Întreaga reprezentare a balului a fost încadrată într-o poveste, cea a unui vas de croazieră misterios, pe care se întâmplă lucruri nemaivăzute. Personajele principale au fost chiar bobocii, care, conform poveștii, s-au întors în timp, creând astfel, prin joc scenic, coregrafii și momente de dans, povești din trecutul omenirii. Momentele artistice au reprezentat perioade precum anii 90’, anii 60’, anul 1944, dar și perioada Egiptului Antic.

Bobocii au trebuit să treacă și prin anumite probe care le-au testat cultura generală, dar și abilități precum creativitatea, spontaneitatea sau talentele în muzică și dans.

La final s-au acordat premii pentru expresivitate, eleganță, perseverență, popularitate și bineînțeles, titlul de Miss și Mister Boboc 2020.

De asemenea, în cadrul balului au avut loc trei prezentări de modă, realizate cu ajutorul elevelor de liceu, care au purtat ținute din garderoba proprie, dar și ținute create din materiale reciclabile, de către doamna prof. Miheș Sorina, coordonatorul acestui moment artistic.

Perechile participante au fost formate din următorii elevi: Isabela Gyori și Matei David, Clara Leu și Vlad Muntean, Ștefania Crăciun și Edward Balaj, Antonia Horbacs și Alex Șcuta. Le mulțumim bobocilor și antrenorilor pentru implicarea și seriozitatea de care au dat dovadă pentru realizarea acestui bal.

Echipa de organizare a fost constituită din elevii Consiliului Școlar, sprijiniți necondiționat de doamnele prof. Popa Ana, Țiț Emanuela, Țâmpu Nicoleta și Daina Raluca. Le mulțumim tuturor celor din echipa de organizare, atât profesorilor, cât și elevilor, dar și părinților și sponsorilor noștri. Mulțumim și direcțiunii școlii, care ne susține în toate proiectele și activitățile noastre.

Buna organizare, disponibilitatea, comunicarea, implicarea, împletite cu distracția și buna dispoziție, au fost ingredientele perfecte pentru ca Balul Bobocilor să fie o reușită!

Echipa de redacție a Consiliului Școlar al Elevilor