„Sala de spectacole a Teatrului “Regina Maria” a fost neîncapatoare, luni seara, pentru elevii si parintii care au ales sa participe la “Seara în stil vienez”. Spectacolul a fost organizat de Liceul “Don Orione”, în colaborare cu Clubul Sportiv “Exclusive Dance” si Teatrul de Copii.
Bobocii Liceului “Don Orione”, sub coordonarea coregrafica a antrenorilor de la Clubul Sportiv “Exclusive Dance”, au pregatit un spectacol în cate au prezentat adolescenta dintr-o alta perspectiva – cea a elegantei, a bunului-simt si diplomatiei.
Elevele liceului au gasit si au prezentat trasaturile de caracter care definesc sau ar trebui sa defineasca adolescentele din ziua de azi. Puritatea, eleganta, responsabilitatea, rafinamentul, simtul umorului, devotamentul, maturitatea, seriozitatea, sensibilitatea, sunt doar câteva dintre caracteristicile care definesc elevele care au urcat pe scena.
Totodata, parintii si profesorii liceului au prezentat un moment prin care au dorit sa transmita atitudinea care caracterizeaza o persoana cu principii, valori si eleganta.
Dansul a fost alternat cu momente de teatru pregatite de elevii-actori de la Teatrul de Copii, coordonati de actorul Serban Borda.
Sursa: http://www.bihon.ro