„Vineri 31 martie, în saptamâna a V- a din Postul Mare a avut loc în Parohia Ghenetea rugaciunea Calea Crucii. Împreuna cu noi a fost parintele vicar cu preotii si protopop Antoniu Chifor, cu toti preotii din protopopiatul Marghita, pentru a parcurge în taina si rugaciune „Drumul Crucii” pe care Isus l-a facut de la casa lui Pilat pâna pe Calvar unde si-a dat viata pentru mântuirea noastra.
La finalul rugaciunilor parintele Ghiulai Florin, paroh de Nadar si Sarsig, în cuvântul de învatatura ne-a vorbit despre necesitatea si importanta rugaciunii în viata crestinului, precizând ca trebuie sa ne rugam nu doar în aceasta perioaa a postului ci pe tot parcursul vietii noastre pamântesti. A urmat apoi salutul parintelui vicar Antoniu Chifor, adresat tuturor celor prezenti. Seara s-a încheiat cu o cântare, a parintelui Todean Vasile si o mica agapa pentru toti cei prezenti.
Multumim lui Dumnezeu pentru nenumaratele haruri care le revarsa asupra întregii omenirii.
Fie ca aceste zile de post sa ne faca mai buni, mai iubitori si iertatori iar Sarbatoarea Învierii Domnului nostru Isus Hristos sa ne aduca lumina si pace în suflet!