„Parohia Greco-Catolica Sfânta Treime din Simleu Silvaniei în colaborare cu Corul „Te Laudamus” al Parohiei Greco-Catolice Sfânta Treime si A.G.R.U. Filiala „Dr. Ioan Ossian” din Simleu Silvaniei, au deosebita onoare de a va invita la evenimentul ocazionat de celebrarea omagiala a zece ani de la sfintirea Bisericii. Cu aceasta ocazie vor fi sfintite lucrarile de renovare ale bisericii, pictura din altar, giulgiul de la Torino, în copie de marime naturala din absida laterala dreapta si grota din curte.
La eveniment vom avea bucria de a-l avea în mijlocul nostru pe P.S. Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea.
Evenimentul va avea loc duminica, 29 iunie 2014, la biserica greco-catolica din Simleu Silvaniei si va începe cu Liturghia arhiereasca de la orele 11.00.
Manifestarea va continua cu un recital al Corului „Te Laudamus” al Parohiei Greco-Catolice Sfânta Treime din Simleu Silvaniei, dirijor ing. Ioan Chioran, si al Corului „Bunavestire” al Catedralei Greco-Catolice „Sfântul Nicolae” din Oradea, dirijor dr. Radu Muresan, alaturi de Quartetul „Re-belle” si pianista Camelia Matei, membri ai Filarmonicii de Stat din Oradea.
Evenimentul va fi încheiat cu o agapa în curtea bisericii!

Va rugam sa ne confirmati participarea pâna vineri, 27 iunie, la unul din urmatoarele numere de telefon:
Pr. Nicolae Bodea, tel: 0766.472.139
Ing. Balazs Zoltan Sipos, tel: 0740.869.739

Program

10.00: Utrenia
10.30: Primire PS Virgil Bercea
11.00: Sfânta Liturghie
12.40: Sfintire: Grota, Biserica, Giulgiu si Pictura
12.50: Decernare de diplome
13.00: Concert
13.30: Agapa în curtea Bisericii