„Ca în orice grup de copii, grupul „Dominic Savio” mai are parte si de putina odihna dupa evenimentele solicitante: cateheze, adoratii si piese de teatru.
Sâmbata, 3 mai, acest grup a organizat o iesire la Cauaceu, la iarba verde, unde parte de un pic de destindere si voie buna. Ajunsi acolo, copiii au avut o gama larga de alegere în ceea ce priveste distractia. Ne-am bucurat împreuna de jocuri precum: volley, fotbal, badminton, tenis, v-ati ascunselea, mâta, carti, si nu numai, toate pe ritm de muzica. Dupa o zi întreaga de distractie, atât copiii cât si însotitorii acestora s-au întors acasa putin întristati ca s-a terminat asa repede mica noastra iesire.
De asemenea, duminica, 4 mai, a avut loc în biserica Manastirii Franciscane din Oradea expozitia de desene cu tema „Învierea Domnului”, desenele fiind facute de copiii grupului „Dominic Savio”. Aceasta expozitie a avut la baza si un concurs, câstigatorul acestuia primind un premiu. Fiecare participant la concurs a primit câte un numar pentru pictura, iar credinciosii au primit îndemnul de a vota numarul cu pictura cea mai reprezentativa a acestei mari sarbatori din punctul lor de vedere. Fiecare creatie a fost speciala în felul ei, având fiecare mesajul ei propriu. Câstigatorul va fi anuntat duminica, 11 mai.
Asadar, copiii grupului au încheiat saptamâna într-un ritm bun, cu zâmbetul pe buze, caci au avut si motivul s-o faca.