„Joi, 14 martie 2013, Liceul „Don Orione” din Oradea a primit vizita de lucru a unei delegatii formata din specialisti ai Ministerului Educatiei Nationale, alaturi de reprezentanti ai ISJ Bihor. Opt astfel de personalitati în domeniul calitatii educatiei în scolile din România au verificat calitatea logistica, dar si procesul educational din cadrul liceului nostru. Condusa de domnul prof. dr. Gheorghe Felea, consilier superior în Ministerul Educatiei Nationale si de d-ra Madalina Lupau, inspector în cadrul ISJ Bihor, delegatia a fost întregita de prezenta d-lui inspector de specialitate Viorel Ilea si a d-nei Director Mihaela Bondor, care au asistat si evaluat orele de limba româna, a d-lui Gheorghe Tirla evaluator la matematica, a d-nei Postole Gretta prezenta pentru disciplinele tehnice si a doamnelor prof. dr. Dronca Maria, Anuta Boros si Dorina Inte pentru învatamântul primar si respectiv prescolar.
Vizitarea scolii, verificarea documentatiei cerute, alaturi de asistarea la ore, a fost urmata de scrierea rapoartelor conclusive, al caror continut demonstreaza odata în plus seriozitatea si calitatea procesului educational din scoala noastra.
În însemnarile sale, domnul Consilier Gheorghe Felea preciza: „Eram prevenit despre calitatea brandului „Don Orione” si despre performantele educationale ale acestei prestigioase institutii de învatamânt bihorene, dar realitatile din institutie transcend legenda. M-am bucurat sa descopar o unitate de învatamânt bine gospodarita, cu dotari moderne, care înregistreaza performante, dar care ofera si o formare profesionala de calitate în domenii prioritare ale economiei locale. Felicit colectivul didactic si conducerea scolii pentru colaborarea cu Centrul „Don Orione”, Oradea, si pentru asigurarea unor conditii optime de pregatire a elevilor scolii”.