„Duminica, 15 ianuarie 2012, în Parohia „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Zalau, au început catehezele lunare pe tema familiei. La Sfânta Liturghie a fost invitat pr. Mihai Tegzes, care a si expus prima cateheza, cu tema „Diferentele dintre soti; oportunitate sau motiv de dezbinare?”
La Sfânta Liturghie au mai fost prezenti: pr. Simion Maries, pr. Vasile Aciu si pr. Daniel Bertean si, desigur, un numar mare de credinciosi. Tot în acest moment au fost prezentate si doua carti: „Apocalipsa, o fântâna sigilata” de Silvio Barbaglia si „Puterea Sarbatorilor. Meditatii pentru suflet la Evangheliile si sarbatorile de peste an” de pr. Mihai Tegzes.
Dorim ca în a III-a duminica din fiecare luna, la sfârsitul Sfintei Liturghii, în prezenta tuturor credinciosilor, sa facem câte o cateheza pe tema familiei, deoarece familia este „celula de baza a societatii”, dupa cum o defineste si Conciliul Vatican II, iar drumul catre mântuire a persoanelor este usurat atunci când traiesc în familii ce se hranesc din principiile evanghelice.