„Duminica, 19 decembrie, a avut loc un concert de colinde la Biserica Greco-Catolica din Valea lui Mihai, sustinut de corul Bisericii „Sfântul Andrei” din Carei.
Gerul de peste zi si racoarea din biserica nu au împiedicat adunarea crestinilor din localitate, dornici de a-si alina setea spirituala dinaintea Craciunului. Vocile coristilor condusi de dirijorul Constantin Cociorva au încalzit sufletele auditorilor. Acestia au transmis vestea Nasterii Domnului nostru Isus Hristos, prin versurile colindelor, dar mai ales prin daruirea lor. Nu putem sa nu pretuim devotamentul acestor coristi, crestini care renunta voluntar la o parte a timpului lor liber, pentru a cânta si a aduce lauda lui Dumnezeu. Ofranda lor Îl naste iar si iar pe Hristos, în Viflaimul sufletului auditorului. Totul a culminat, fireste, prin cântarea împreuna a colindei „O, ce veste minunata!”
Multumim membrelor Reuniunii Mariane, care si-au adus aportul la împlinirea momentului spiritual prin oferirea de ceai cald si cozonaci celor prezenti.