„Sarbatorirea zilei copilului a adus prilejul unei prime posibilitati a Asociatiei FONDACIO – Crestini pentru lume, de-a participa la un proiect în orasul nostru, acordând sprijinul sau la „O noua specie de distractie – JOONIOR PARK”, proiect realizat de „Fundatia Româna pentru Copii, Comunitate si Familie” (FRCCF) si cei din organizatia „Manifest”.
Programul s-a desfasurat în Parcul Bratianu, de dimineata pâna seara, binecuvântati de Domnul cu o vreme ce nu parea a ne fi prielnica la începutul zilei, însa imediat dupa deschidere, vremea devenind suficient de însorita încât sa adune copiii participanti, unii însotiti fiind de catre parinti.
Copiii au putut participa la diferite concursuri cu premii, la diferite ateliere de creatie, întreceri sportive, face painting, tombola cu premii, precum si a-i asculta pe cei invitati sa cânte. Membrii asociatiei noastre FONDACIO – Crestini pentru lume dar si dintre studentii laici au putut sa ofere o mâna de ajutor la atelierele în desfasurare, oferind din timpul lor pentru copii, aflându-se cu copiii. Gândindu-ne la ce anume reprezinta copiii – mici îngeri, sfinti prin excelenta, am încercat sa-i îmburam si sa ne bucuram împreuna de aceste momente petrecute împreuna.