Ieri seară, începând cu ora 19.00, tinerii din protopopiatele de Holod şi de Beiuş i-au invitat la rugăciunea Calea Crucii pe toţi tinerii din eparhie, alături de părinţii şi cunoştinţele acestora, prin intermediul platformei Zoom.

            Iniţiativa aparţine Biroului Pastoral,  care le-a propus tinerilor, familiilor și credincioșilor  din toată Eparhia de Oradea, ca în zilele de miercuri din Postul Mare, de la ora 19.00, să  meargă împreună pe dumul Crucii cu Isus. Fiecare familie participantă a fost rugată să aprindă o lumânare, ca simbol al luminii pe care o aduce Învierea Mântuitorului.

            Preasfințitul Virgil Bercea le-a fost aproape tinerilor, ca de obicei, rostind rugăciunea de început.

            Tinerii din cele două protopopiate, ajutaţi de tineri din protopopiatul de Şimleu, şi-au arătat disponibilitatea, s-au împlicat din tot sufletul şi au recitat rugăciunile ori meditaţiile aferente staţiunilor rugăciunii. Miriam Zima a răspuns ,,prezent” ca de fiecare dată, dornică să ajute. Ea a recitat rugăciunile aferente primei stări, dar a şi interpretat cu mult talent şi dăruire cântecele specifice rugăciunii.

            Ne bucurăm, dragi tineri, pentru timpul petrecut împreună cu voi în rugăciune şi vă mulţumim pentru tot!

            Vă rugăm să trimiteți acest link de invitație  prietenilor, rudelor și persoanelor apropiate.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/729609038?pwd=bmwybkc3cGNwcWZIejNZVGF0OWFjdz09

Meeting ID: 729 609 038
Passcode: 1PHmQ5

            Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru  acest timp de har, iar săptămâna viitoare, miercuri în 7 aprilie de la ora 19.00,  vom răspunde cu toţii invitaţiei tinerilor din protopopiatele de Şimleu, de Zalău şi de Supur.

Laura Ologu

Biroul Pastoral