În aşteptarea Sărbătorii Naşterii Domnului, Parohia Greco-catolică Sfânta Familie din Zalău, împreună cu Biroul Pastoral Eparhial pentru tineri Oradea şi Enjoy Music Oradea, au organizat un spectacol caritabil. Acesta a avut loc în biserica parohială, în seara zilei de duminică 15 decembrie.

Prezentatorul evenimentului a fost Luca Olar, elev la Şcoala „Simion Bărnuţiu” din localitate, care a vorbit frumos despre Praznicul Naşterii Mântuitorului, despre perioada premergătoare acestuia, în care se cântă colindele şi despre sensul spectacolului caritabil.

Primul care a evoluat a fost grupul „Prietenii lui Isus”, al parohiei-gazdă, dirijat de Sora Cornelia Mureşan şi acompaniat de Robert Szeredai, elev la Şcoala „Simion Bărnuţiu”, de Alexandru Sabou, elev la Liceul de Artă „Ioan Sima” din Zalău, la chitară şi de autorul acestor rânduri, la orgă.

Au urmat colindele copiilor şi tinerilor Alexandra Dume, Elena Jurj, Daria Haş, Sara Chirilă, Natalia Bendre şi Alexandru Cristea, din Oradea.

Ovidiu Lazăr a impresionat în mod deosebit publicul numeros prin profesionalismul şi sensibilitatea artistică cu care a interpretat colindele alese.

În final a evoluat Corul Enjoy Music din Oradea, format din elevi în clasele primare.

Fondurile obţinute la acest spectacol caritabil vor fi utilizate la acţiunile care se vor organiza pentru copiii şi tinerii din Parohia noastră.

Mulţumim mult tuturor celor implicaţi şi le urăm Sărbători cu pace şi bucurii!

Pr. Ciprian Robotin