„În cadrul Simpozionului studentesc, eveniment la care au participat seminaristi si studenti de la facultatile de teologie de mai multe confesiuni din diferite orase din România, desfasurat în aceste zile la Seminarul Teologic Greco-Catolic din Oradea, a avut loc vineri seara lansarea celor doua volume nou aparute: „Fecioara din Fatima – Episcop Ioan Suciu”, editie îngrijita de Parintele Dr. Cristian Sabau si „Cardinalul Alexandru Todea în dosarele securitatii” de domnul Sergiu Soica.
În prezenta Preasfintitului Parinte Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, prezentarea volumului„Fecioara din Fatima – Episcop Ioan Suciu”, a fost facuta de catre doamna profesor Otilia Balas împreuna cu parintele Cristian Sabau, iar volumul„Cardinalul Alexandru Todea în dosarele securitatii” de catre domnul Ioan Moldovan, directorul Revistei „Familia” si de catre domnul Sergiu Soica, autorul cartii.
Printre invitati au fost prezenti si Excelenta Sa László Böcskei , episcopul romano-catolic de Oradea, doamna Angela Lupsa, directorul Muzeului si Cetatii Oradea, domnul Mihai Jurca, directorul Asociatiei pentru Promovarea Turismului din Oradea si alti.
Recenziile celor doua volume se pot gasi aici:
1.https://www.egco.ro/news_3204_ro.php
2. https://www.egco.ro/news_3245_ro.php