„Duminica 8 decembrie 2013, în parohia greco-catolica din Curtuiuseni, în cadrul Sfintei Liturghii, a avut loc depunerea juramântului curatorilor. Noii epitropi au fost alesi pentru un mandat de cinci ani. Rolul consiliului parohial este acela de a-l ajuta pe preotul paroh în luarii deciziilor de ordin spiritual si economic al parohiei.
În cadrul Sf. Liturghii a avut loc si primirea si binecuvântarea a sapte copii ministranti, care contemporan au început pregatirea pentru prima Sfânta Spovada si Împartasanie cu Trupul si Sângele Domnului.
Copiii ministranti servesc si ajuta preotul pe parcursul serviciului religios. Ministrantul participa activ la Sfânta Liturghie prin îndeplinirea sarcinilor de la altar, cum ar fi preluarea potirului, sunatul clopoteilor, etc.
La acest eveniment din viata parohiei a fost prezent si dl. primar Nagy Istvan, prin medierea caruia, în acest an, a fost asfaltat drumul si instalate luminile de Craciun în fata bisericii noastre.
Dupa Dumnezeiasca Liturghie a avut loc o agapa frateasca, pregatita de membrii Reuniunii Mariane, la care au participat aproape toti cei prezenti, astfel încât demisolul bisericii s-a dovedit neîncapator.