„În data de 12 decembrie 2013, Asociatia Fondacio Crestini pentru lume în colaborare cu Colegiul Sfânta Familie împreuna cu elevii Liceului Greco-catolic “Iuliu Maniu” din Oradea, din clasele pregatitoare si I-IV “Step by step”, ne-au introdus în atmosfera magica a sarbatorilor de iarna ce se apropie cu pasi repezi, au organizat un spectacol caritabil Dar mai presus de toate este caritatea, care a avut drept scop ajutorarea copiilor sarmani. Cei care ne-au înveselit pentru prima data sufletele au fost copiii de la Step by step, urmati de Carla Marin, prin interpretarea unor frumoase colinde.
Apoi, doamna Marlena Prigoreanu ne-a istorisit povestea unei fetite inocente si sarace, numita Christine, care ajunge sa vânda chibrituri pentru a produce un profit din care familia ei sa se poata întretine. O data terminata povestea, au urmat alte interpretari de colinde de catre Paula Mates, studenta a Facultatii de Litere în anul II, Alex Cristea, elev în clasa a IX-a al Liceului Greco-catolic „Iuliu Maniu”, Andreea Plugaru, eleva si ea în clasa a XI-a a aceluiasi liceu si George Sârca, student în anul II la Stomatologie, în cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie.
Spectacolul a fost prezentat de Dana Gogut, abolventa a Facultatii de Teologie Greco-catolice si de Sârca George, cel care a interpretat ultima colinda din cadrul acestui spectacol, încheiat cu spunerea rugaciunilor Tatal Nostru si Înger, îngerasul meu de catre parintele Popa Paul, magistru al studentilor din Colegiul Sfânta Familie.