CORUL ,,BUNA VESTIRE – FRANCISC HUBIC”

Mobil

0740 052189

Email:

raduioanmuresan@yahoo.it

Adresă:

Str. Ep. Mihai Pavrel nr. 4,
410210, Oradea
Jud. Bihor

CORUL ,,BUNA VESTIRE – FRANCISC HUBIC”

 

Provenind din variate domenii de specializare profesională, membrii Corului BunaVestire – Francisc Hubic sunt o „unealtă” vie prin care glasul Domnului inspiră și respiră în marea inspirație  și respirație a coralității Bisericii, a celor ce ,,au văzut, au auzit” și au atins pe Cel care a fost de la începuturi, cum spune Preambulul Primei Epistole către Ioan.

Corul Buna Vestire – Francisc Hubic al Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, avându-l ca dirijor pe Maestrul lect.dr. Radu-Ioan  Mureşan, a desfășurat și continuă să desfășoare o frumoasă activitate liturgică prin participarea la celebrarea slujbelor în diferite biserici ale Eparhiei de Oradea, cu precădere în Catedrala greco-catolică Sfântul Nicolae, dar și în Eparhiile de Maramureș și de Cluj-Gherla.

Bogatei activități liturgice i se adaugă și un număr însemnat de concerte în perimetrul urbei orădene, în localități din țară sau străinătate. Este prezență activă în cadrul Festivalului Coral Francisc Hubic, concertând, de pildă, în deschiderea celei de a XIII-a ediții (2022) a festivalului, alături de Corul Național de Cameră ,,Madrigal-Marin Constantin”.

Arhiva

ian.0 Posts
feb.0 Posts
mart.0 Posts
apr.0 Posts
mai0 Posts
iun.0 Posts
iul.0 Posts
aug.0 Posts
sept.0 Posts