Vă invită să ne unim în rugăciune pentru a o venera împreună pe FECIOARA MARIA-NEPRIHĂNITA ZĂMISLIRE, Preacurata de la Lourdes, vineri, 11 februarie, 2022.

La Catedrala ,,Sfântul Nicolae” se va celebra Sfânta Liturghie, ora 8:00, urmată de Adorație la Preasfântul Sacrament cu referiri la evenimentul aniversat (164 ani de la apariția Fecioarei pe stâncile de la Masabielle),,Prin Maria la Isus”. La sfârșitul Adorației se va recita împreună,,Rozariul Inimii Neprihănite a Mariei” și se va putea achiziționa revista,, Marianistul” care a sosit de la Blaj.

Marianiștii, și toți iubitorii Maicii Sfinte, sunt chemați  să se unească în rugăciune pe tot parcursul zilei prin recitarea Rozariului la intenția Fecioarei Maria de la Lourdes. Suntem conștienți cu toții de urgența rugăciunilor personale cât și comunitare în aceste timpuri în care sănătatea sufletească și trupească a omenirii , cât și pacea lumii sunt în real pericol.

Având în vedere situația pandemică și alte probleme obiective care pot împiedica să participrea personală la programul de la Catedrală, ne puteți fi alături prin mijloacele media și bineînțeles prin RUGĂCIUNE.

Vă așteptăm cu drag !

LĂUDAT SĂ FIE ISUS și PRECURATA SA MAMĂ !