O NOUĂ INVITAŢIE PE PLATFORMA ZOOM

,,În Biserică toti suntem frați”

,,Principala manifestare a iubirii este slujirea”

,,Autoritatea în Biserică are sensul de a favoriza libertatea, iubirea și comuniunea”

,,Dumnezeu este Mila absolută, ne iubește necondiționat”

 

 

După perioada sărbătorilor, pe platforma Zoom s-au reluat catehezele on-line adresate adulţilor şi familiilor.

În fiecare zi de joi, de la ora 20.00, Părintele Vicar cu familiile Mihai Tegzeş, alături de Părintele Vicar general Mihai Vătămănelu vor continua să trateze Faptele Apostolilor, aducând în atenţie bogăţia mesajelor pe care Bunul Dumnezeu ni le transmite şi prin această carte, plasată între Evanghelii și Epistolele Sfântului Apostol Pavel.

Ieri seară, în 13 ianuarie 2022, au fost parcurse versetele de la 15 la 26, titlul dat catehezei fiind ,,Martor al învierii”, aceasta referindu-se la modul activ în care apostolii așteaptă primirea Spiritului Sfânt, prin contemplarea pătimirii și a învierii Domnului, stăruind uniți în rugăciune.

În fiecare duminică, de la ora 20.00, tot prin intermediul platformei Zoom, Părintele Vicar cu familiile Mihai Tegzeş îi va aștepta pe cei interesați să afle ce înseamnă de fapt sentimentele negative pe care poate le-a avut fiecare, fără ca măcar să-și dea seama, respectiv Păcatele capitale. Părintele va privi din mai multe puncte de vedere aceste aspecte, ajutându-i pe cei prezenți să afle și care ar fi antidotul.

Astfel, Duminica trecută, în 9 ianuarie 2022, a început cateheza despre Invidie, duminica viitoare  urmând partea a doua.

Cea de-a doua parte a catehezelor este de fiecare dată dedicată împărtășirii „ecoului” pe care l-au avut în suflet participanții după cele ascultate și învățate.

Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru că ne oferă acest timp de har şi de binecuvântată comuniune.

Cei interesați, sunteți așteptați cu drag să accesați:

linkul de mai jos, completati numele dumneavoastra, apoi alegeti „Wifi or Celular data”

https://us02web.zoom.us/j/7810039553?pwd=ckJrNlVUK0NKRGlmdEM4bzZRYWFKZz09

Pentru persoanele care nu folosesc linkul din mesaj, aveți nevoie de următoarele date pentru a vă putea conecta pe platforma Zoom, apoi vi se mai cere să completați și numele dumneavoastră care apare în timpul conferinței.

ID: 7810039553

Parola: cateheze20

 

Laura Ologu

Biroul Pastoral