„Elevii clasei I B de la Liceul Don Orione din Oradea au prezentat luni, 11 iunie, în sala de sport a liceului, serbarea de sfârsit de an scolar, sub atenta îndrumare a învatatoarei lor, prof. Anca Tîrtea.

Serbarea a cuprins poezii dedicate Abecedarului si celorlalte discipline studiate, dar si cântece dedicate vacantei si copilariei. Îmbracati în mod festiv, copiii au purtat pe cap o coronita cu litera pentru care au recitat o poezie. Întregul program a fost pregatit de elevii clasei I B, sub coordonarea învatatoarei lor, prof. Anca Tîrtea. A fost un moment plin de bucurie si emotie pentru toti cei prezenti – parinti, bunici, frati, surori, verisori, unchi si matusi care i-au sustinut pe copii cu aplauze, i-au filmat si fotografiat minute în sir. La final, scolarii au fost rasplatiti cu diplome, carti si medalii.

„A fost o bucurie sa realizam aceasta serbare dedicata anului scolar. Asteptam cu drag vacanta de vara, care se apropie cu pasi repezi. Le urez copiilor sa aiba parte de multe bucurii si împliniri alaturi de familiile lor”, ne-a declarat prof. Anca Tîrtea.

Chiar si pentru cei mai mici dintre scolari, a fi elev la ,,Don Orione” este o cinste: cinstea de a fi printre cei mai buni, astfel încât, peste ani, sa poti duce cu mândrie bunul nume al acestei scoli.

Sursa: https://www.crisana.ro