Cu mic, cu mare, Familia Miezul Zilei a trăit o experiență de neuitat în duminica a 28 – a după Rusalii. Când clopotele Catedralei noastre dragi au bătut de „Miezul Zilei” , zeci de copii și familii au umplut Catedrala cântând frumosul colind „O ce veste minunată”.

Ministranții, corul și credincioșii s-au unit împreună cu preoții noștri de la masa Sfântului Altar într-o rugăciune continuă de mulțumire pentru toate darurile primite în acest an. Evanghelia de astăzi am trăit-o întregul an, altfel decât au procedat cei chemați la cină, căci, spre deosebire de ei, noi copiii, împreună cu părinții, am participat mereu la Sfânta Liturghie spunându-i în orice clipă „DA, Isuse, suntem aici prezenți și ne dorim să fim mereu cu tine!”

Sfânta Liturghie a fost doar începutul întâlnirii și trăirii noastre. A urmat o masă de prânz în care ne-am putut bucura și de cele pământești. După amiaza a continuat cu meditația Părintelui Vicar General Mihai Vătămănelu asupra Crăciunului. Familiile și copiii nu-l așteaptă atât de mult pe Moș Crăciun în casele lor, cât își doresc să-l primească în inimile și sufletele lor pe Pruncusorul Dumnezeiesc.

Spre orele serii am încheiat întâlnirea noastră cântând împreună colinde, mulțumindu-le preoților noștri, Traian și Eduard, pentru că sunt mereu prezenți în mijlocul nostru și Bunului Dumnezeu pentru
această duminică binecuvântată.

Mariagrazia și Lucas