ASOCIAȚIA ZILÉOS

Mobil

0743 911283

Email:

rdragos@zileos.org

Adresă:

Str. Iuliu Maniu nr. 5,
410210, Oradea
Jud. Bihor

Site WEB :

https://zileos.org/

 

ASOCIAŢIA  ZILÉOS

 

Ziléos este o inițiativă a lui Patrick şi Béatrice François. Această iniţiativă se sprijină pe 37 de ani de experienţă formativă continuă. În decursul acestor ani au iniţiat şi dezvoltat, alături de participanţi locali şi alături de tineri, proiecte de propovăduire a Evangheliei adolescenţilor, studenţilor şi tinerilor cu carieră: în Europa de Vest şi de Est, În Asia de Sud-Est, în America de Sud, în Africa, în Canada şi în Orientul Mijlociu. Asociației Ziléos are statutul canonic de asociație privată a credincioșilor, de drept diecezan, având o deschidere ecumenică.

În strânsă legătură cu etapele pe care tinerii le traversează, Ziléos îi însoţeşte în căutările lor şi îi ajută să găsească răspunsuri la întrebările pe care şi le pun la nivel intelectual, familial, fizic, spiritual, cultural, sexual şi psihic. În toate programele sale, Ziléos are grijă să ţină cont de patru dimensiuni:

– Raportul cu sinele;

– Relaţia cu ceilalţi;

– Relaţia cu Isus Hristos;

– Raportul cu lumea şi angajamentul în societate.

 

Ziléos este prezent în Canada, Franța, Elveția, România și Liban și foarte curând și în alte țări. Schimburile internaționale permit să fim în legătură, să deschidem drumuri noi și să ne îmbogățim din diferențele noastre, într-o lume în plină schimbare.

Misiunea Ziléos este de a chema, a forma şi a însoţi pe termen lung responsabilii şi animatorii tinerilor care trăiesc ca discipoli ai lui Isus Hristos. Numai o experienţă profundă a iubirii Lui permite venirea în întâmpinarea tinerilor, trezirea lor la credinţă şi sprijinirea maturizării lor. Aceşti responsabili şi animatori, implementează, dezvoltă şi urmăresc de-a lungul timpului, în colaborare cu Bisericile locale, acţiunile şi programele Ziléos.

Ziléos dezvoltă o pastoraţie care se sprijină pe necesitatea practicării unui Minister al Prezenţei aproape de tineri, în mediul lor de viaţă.

Arhiva

ian.0 Posts
feb.0 Posts
mart.0 Posts
apr.0 Posts
mai0 Posts
iun.0 Posts
iul.0 Posts
aug.0 Posts
sept.0 Posts