„Data de 15 august înseamna pentru credinciosii greco-catolici, si nu numai, o zi cu mare însemnatate prin care o cinstim pe mama noastra, Regina Cerului si a Pamântului.
Cu acest prilej, grupul de copii „Dominic Savio” de la Manastirea Franciscana „Adormirea Maicii Domnului” din Oradea a sarbatorit atât în cadrul parohiei din Oradea, cât si în calitate de invitati la parohia greco-catolica din localitatea Chisineu Cris.
Împreuna cu Pr. Tiba Cristian si Sr. Unguru Felicia, câtiva din membrii grupului de copii „Dominic Savio” ne-am deplasat spre localitatea Chisineu Cris în dupa-amiaza zilei de 15 august pentru a participa la hramul manastirii greco-catolice din localitate. Un sobor de preoti a oficiat Sfânta Liturghie de la ora 18:00, animata de copiii grupului „Dominic Savio”. Au fost prezenti Pr. Protopop de Chisineu Cris, cât si Pr. Protopop de Arad, iar la sfârsit am pornit cu totii în procesiune în jurul bisericii.
Dupa o agapa frateasca, ne-am întors spre case, multumind bunului Dumnezeu si Sfintei Fecioare pentru aceste zile de har.