„Duminica, 3 aprilie 2011, ora 15, în biserica Sacre Coeur din Bruxelles, a avut loc hirotonirea întru episcop a pr. Leon Lemens. Au mai fost hirotoniti alti doi episcopi auxiliari: Mons. Jean Luc Hudsyn si Mons. Jean Kockerols. Cei trei episcopi au fost consacrati de Î.P.S. Andre Joseph Leonard, Cardinalul Gotfrid Daneels si Nuntiul Apostolic în Belgia, Arhiepiscopul Giacinto Berloco.
Din partea Preafericitului Lucian a participat P.S. Virgil Bercea, episcop greco-catolic de Oradea. Au mai fost prezenti: P.S. Mihai ca urmas al parintelui Leon pe postul de Rector al Colegiului „Pio Romeno”, pr. Claudiu Pop actualul rector, pr. Gabriel Buboi, rectorul Misiunii din Paris si pr. Filip Cheresi, rectorul Misiunii din Bruxelles.
La ceremonie au mai participat: presedintele Consiliului pentru Migranti, Arhiepiscopul Antonio Maria Veglio; Secretarul Congregatiei pentru Bisericile Orientale, Arhiepiscopul Vasil Cyril, întregul episcopat din Belgia, întregul cler din Arhiepiscopia de Bruxelles si un numar impresionant de calugari si credinciosi.