AcasăŞtiri20134 Ianuarie: Revelion alternativ la Centrul „Don Orione” din Oradea

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Revelion alternativ la Centrul „Don Orione” din Oradea

Revelion alternativ la Centrul „Don Orione” din Oradea

Copii, tineri, părinţi şi chiar bunici din Oradea şi din alte localităţi au avut ocazia să se distreze frumos, decent, fără ţigări şi abuz de alcool, într-o atmosferă care i-a făcut să se simtă membrii ai unei mari familii. Ca în fiecare an, Centrul „Don Orione” din Oradea a organizat un „Revelion alternativ” la care tinerii să se poată distra în siguranţă, fără excesele care, din păcate, însoţesc de multe ori petrecerea de Anul Nou.
Revelionul a început pe 31 decembrie la ora 18, la Biserica „Duminica Tuturor Sfinţilor” (Don Orione) din Ioşia-Nord, cu Sfânta Liturghie oficiată de preoţii Florian Gui, Mihai Fechetă şi Ioan Aciu. După Sfânta Liturghie, participanţii s-au mutat în sala de festivităţi a Liceului „Don Orione”.
Au urmat momente de socializare, muzică, scenete, dansuri cu specificul zonei de provenienţă a participanţilor. La miezul nopţii am participat cu toţii la Slujba de „Te Deum” din Catedrala „Sfântul Nicolae”, unde ne-am rugat împreună cu Preasfinţit episcopul nostru Virgil Bercea. La miezul nopţii, membrii familiei orionine au ciocnit un pahar de şampanie şi au urmărit jocurile de artificii din centrul oraşului, apoi s-au întors la Centrul „Don Orione”, unde au continuat distracţia cu dansuri pe muzică pop-dance şi populară până la ora 6 dimineaţa, când au plecat spre casă.
Mulţumim Bunului Dumnezeu că ne-a permis să fim şi la acest Revelion multe persoane, că am putut să ne simţim bine, să ne distrăm frumos şi să petrecem împreună cu păstorii noştri şi în mod deosebit cu episcopul nostru, P.S. Virgil Bercea, a cărui binecuvântare am primit-o pentru Noul An pe care l-am început.
Pr. Mihai Fechetă

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: „Împreună pentru Marea Unire” » Titlu: 26503.jpg

Anul: 2018
Eveniment: „Împreună pentru Marea Unire”
Titlu: 26503.jpg