AcasăŞtiri201227 Noiembrie: Un vernisaj cu multe emoţii şi veselie

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Un vernisaj cu multe emoţii şi veselie

Un vernisaj cu multe emoţii şi veselie

Sala "Studio" din cadrul Palatul "Vulturul Negru" – Oradea, a fost neîncăpătoare în seara demarţi, 20 noiembrie 2012. Acest context a fost motivat de un vernisaj deosebit, al artistului fotograf Constantin Demeter, membrul Clubului Fotografic "Nufărul" din Oradea, care asărbătorit, prin acest vernisaj, 10 ani de activitate în cadrul cunoscutului fotoclub orădean.
Pentru acest eveniment, artistul fotograf orădean a pregătit o expoziţie restrospectivă alcătuitădin 65 de fotografii alb-negru şi color. În cadrul expoziţiei au fost expuse şi cele mai reprezentative afişe, editate cu ocazia unor evenimente fotografice, realizate din lucrările autorului.
La eveniment au participat, pe lângă autor, directorul Bibliotecii Judeţene Gheorghe Sincai Oradea, doamna Ligia Mirisan, şi domnul Radu Pavel, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor (CJCPCTB).
De asemenea, a fost prezent la vernisaj şi a luat cuvântul Preasfinţia Sa BerceaVirgil Bercea, episcop Greco-Catolic de Oradea. Cu această ocazie, a fost lansat catalogul aniversar, editat sub îngrijirea Editurii „Nufărul” şi realizat cu sprijinul financiar al CJCPCTB.
Expoziţia a fost deschisă de fondatorul şi preşedintele cunoscutului fotoclub orădean, artistul fotograf Stefan Tóth A.FIAP, care a participat la eveniment şi în calitate de preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.
Momentele muzicale, au fost oferite participanţilor, de către membrii Formaţiei "W.Pichl", formată din Lukacs Robert, Thurzo Sandor Jozsef şi Bozsodi Beata. Expoziţia organizată sub patronajul (AAFR), va rămâne la dispoziţia publicului vizitator, până la sfârşitul anului.
Clubul Fotografic "Nufărul" Oradea

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Corul de copii Radio în concert la Catedrala „Sfântul Nicolae” » Titlu: 26371.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Corul de copii Radio în concert la Catedrala „Sfântul Nicolae”
Titlu: 26371.jpg