AcasăŞtiri20128 Octombrie: Seară de rugăciune în Parohia din Bobota, Sălaj

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Seară de rugăciune în Parohia din Bobota, Sălaj

Seară de rugăciune în Parohia din Bobota, Sălaj

În data de 7 octombrie 2012, în Parohia Greco-Catolică din Bobota, Sălaj, a avut loc o Seară de Rugăciune la care au participat un mare număr de credincioşi.
Evenimentul l-a avut ca invitat pe Pr. Florin Mărincean din Şimleu Silvaniei, care a condus rugăciunea Sfântului Rozariu şi Adoraţia Euharistică. Pornind de la istoria Bisericii primare, părintele Mărincean a subliniat câteva momente importante ce au condus spre adorarea Sfântului Sacrament de către creştinii zilelor noastre. De asemenea, a arătat importanţa pe care fiecare creştin trebuie să o acorde lui Isus Euharisticul, prezent zi de zi pe Sfintele Altare sub forma Pâinii şi a Vinului, dar şi a dialogului personal pe care creştinii trebuie să-l dezvolte cu Divinitatea.
Momentele de rugăciune au fost animate de câţiva dintre tinerii Parohiei Greco-Catolice „Sfânta Treime” din Şimleu Silvaniei, care, prin inovaţie şi talent, au marcat sufletul fiecăruia dintre cei prezenţi.
De asemenea, a mai fost prezente familii din Zalău şi Şimleu Silvaniei, precum şi părintele Adrian Botea – paroh în Babţa şi Racova (Satu Mare), care a venit şi el însoţit de câteva familii.
Fie ca Bunul Dumnezeu să deschidă inimile celor ce au fost prezenţi şi să le umple de Harul său, iar această Seară de Rugăciune să fie doar un început de drum pentru parohia noastră.
Pr. Cristian Laslo

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Debutul Festivalului European Music Open » Titlu: 26319.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Debutul Festivalului European Music Open
Titlu: 26319.jpg