AcasăŞtiri201223 Ianuarie: Rugăciune pentru unitatea creştinilor la Alicante, Spania

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Rugăciune pentru unitatea creştinilor la Alicante, Spania

Rugăciune pentru unitatea creştinilor la Alicante, Spania

În data de 22 ianuarie 2012, în Biserica San Roque din Alicante, Spania, Parohia Greco-Catolică a organizat o rugăciune pentru unitatea creştinilor. Invitaţi la această rugăciune au fost atât Parohia Ortodoxă Română cât şi Comunitatea Penticostală Română din Alicante.
Cu ajutorul Domnului am avut parte cu toţii de un moment de neuitat şi mai ales de o profunzime spirituală excepţională, care a început prin cuvântul de salut a Părintelui Radu Bokor, apoi a continuat cu citirea a 3 texte biblice, după care a am auzit minunatul cuvânt de învăţătură a prezbiterului penticostal Barta, urmat mai apoi de o omilie a părintelui Bokor.
După terminarea rugăciunii, am cântat cu toţii „Fraţi creştini”, după care am participat cu toţii la o agapă frăţească, pregătită de credincioasele din biserica noastră.
Apoi ne-am dus cu toţii la casele noastre înţelegând că o zi în an am reuşit să nu mai privim la lucrurile care ne despart, ci la cele care ne unesc, adică la Iisus Hristos, care a fost prezent acolo în mijlocul nostru, pentru că ne-am unit pentru El. Acest lucru ni l-a zis chiar EL: „acolo unde se unesc doi sau trei în numele Meu, acolo voi fi şi Eu”.
Domnul ne-a demonstrat încă odată, chiar în faţa noastră, că şi azi mai realizează minuni, iar una dintre ele a fost cea pe care tocmai am trăit-o noi azi, rugându-ne mai multe confesiuni împreună, fără să privim la altceva decât la iubirea lui Dumnezeu care s-a revărsat peste noi, în acele clipe excepţionale.
Pr. Radu Bokor

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Întâlnirea Eparhială a Copiilor 2018 » Titlu: 26192.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Întâlnirea Eparhială a Copiilor 2018
Titlu: 26192.jpg