AcasăŞtiri201112 Decembrie: Curs de formare pentru membrii „Fondacio - creştini pentru lume”

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Curs de formare pentru membrii „Fondacio - creştini pentru lume”

Curs de formare pentru membrii „Fondacio - creştini pentru lume”

În perioada 10-11 decembrie 2011, în Aula Magna a Facultăţii de Teologie Greco-Catolică din Oradea a avut loc un curs de formare a tinerilor membri Fondacio - creştini pentru lume.
Un număr de aproximativ 25 de tineri studenţi au luat parte la cele trei sesiuni de formare, susţinute pe rând de către părintele spiritual al asociaţiei, pr. Paul Popa, d-na. psiholog Ana Popa şi preşedintele Fondacio, d-na. Ramona Dragoş.
În cadrul discuţiilor pe grupuri, tinerii au avut posibilitatea de a-şi exprima şi împărtăşi părerile şi convingerile personale, dezbătute pe seama temelor abordate, ghidaţi în permanenţă de fişele de lucru.
Parcursul zilei de sămbătă a constat în prezentarea primelor două sesiuni ale formării, urmate de discuţiile pe grupuri, cântece, voie bună, cina participanţilor servită împreună şi vizionarea filmului remarcabil „The Ultimate Gift”.
Ziua de duminică a debutat cu Sfânta Liturghie de la ora 10.30, celebrată în Capela Seminarului Teologic şi animată de către tinerii membri, continuând în spirit de veselie prin cântece şi bamsuri, ultima sesiune a acestei formări personale şi spirituale.
După masa de prânz, plini de forţă şi determinare, tinerii membri le-au făcut o vizită copiilor beneficiari ai Casei Curcubeul din Oradea, unde prin colinde şi daruri, echipa Fondacio a reuşit să coloreze zâmbetele şi inimile copiilor.
În final, participanţii au subliniat importanţa formării personale, a prieteniei şi a implicării active în cadrul asociaţiei. Antrenaţi şi plini de entuziasm, tinerii membri au trasat un fir al activităţilor viitoare, urmând ca acestea să fie anunţate în prealabil.
Veridiana Ghiurcă

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Ladislau Gyémant, onorat la Universitatea din Oradea - Doctor Honoris Causa » Titlu: 27285.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Ladislau Gyémant, onorat la Universitatea din Oradea - Doctor Honoris Causa
Titlu: 27285.jpg