AcasăŞtiri200928 Aprilie: Expoziţie foto cu ocazia împlinirii a 10 ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Expoziţie foto cu ocazia împlinirii a 10 ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România

Expoziţie foto cu ocazia împlinirii a 10 ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea în ţara noastră a avut loc în Aula Magna a Facultăţii de Teologie Greco-Catolică din Oradea, vernisajul unei expoziţii fotografice. În cadrul acesteia au fost prezentate o serie de fotografii care ilustrează momente semnificative care au marcat acest eveniment deosebit.
În acelaşi timp a fost prezentat şi un scurt film despre vizita Sfântului Părinte la Bucureşti. Momentele unice cum ar fi întâlnirea cu Cardinalul Alexandru Todea, precum şi cu mulţimea de credincioşi care l-au întâmpinat cu bucurie au creat o puternică impresie în rândul participanţilor la această expoziţie. Pe parcursul desfăşurării vernisajului părintele Adrian Podar a făcut o scurtă referire la viaţa şi activitatea Papei.
Corurile Schola Cantorum a Seminarului Teologic, Corul l’Anunciazione a Colegiului Sfânta Familie dirijate de prof. dr. Radu Mureşan şi Corul Fiat Lux a Liceului Teologic Greco-Catolic din Oradea, dirijat de prof. Monica Nica au prezentat scurte momente artistice.
De asemenea a fost lansată cartea intitulată “Dumnezeu şi omul, o întâlnire mântuitoare”, scrisă de preotul profesor dr. Renzo Lavatori. Cu această ocazie părintele profesor Alexandru Buzalic a făcut o scurtă prezentare a lucrării.
Biroul de presă

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Noaptea Muzeelor la Catedrala „Sfântul Nicolae” » Titlu: 25825.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Noaptea Muzeelor la Catedrala „Sfântul Nicolae”
Titlu: 25825.jpg