AcasăŞtiri201127 Martie: Curs „Metode şi tehnici de educare nonformală” la Zalău

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Curs „Metode şi tehnici de educare nonformală” la Zalău

Curs „Metode şi tehnici de educare nonformală” la Zalău

Vineri, sâmbătă şi duminică, respectiv 25-27 martie 2011, Asociaţia „Famisaj” a Parohiei „Sfânta Familie” din Zalău a organizat şi găzduit cursul: „Metode şi tehnici de educare nonformală” în munca cu tinerii.
Cursul a fost susţinut gratuit de către doi formatori din cadrul Programului „Tineret în Acţiune”, program finanţat de către Comisia Europeană pentru a susţine educaţia nonformală pentru tineri.
Programul urmăreşte promovarea cetăţeniei active în rândul tinerilor, dezvoltarea sentimentelor de solidaritate şi toleranţă, sprijinirea înţelegerii reciproce între tinerii din diferite ţări, promovarea cooperării europene şi contribuţia la îmbunătăţirea calităţii sistemelor de susţinere a activităţii de tineret.
La curs au participat 22 de persoane, dintre care 7 tineri au reprezentat echipa de voluntari ai Asociaţiei Famisaj, care au reuşit să desprindă prin jocurile şi aplicaţiile propuse de către formatori, diferite metode în munca cu cei asemeni lor.
Deşi diferenţa de vârstă a participanţilor a fost mare, 17-42 ani, acest aspect nu ne-a împiedicat pe cei prezenţi să fim interactivi şi să colaborăm cu deosebită plăcere pe parcursul acestui curs, să legăm prietenii şi să ne dorim pe viitor să colaborăm în diferite proiecte şi cu reprezentanţii celorlalte instituţii şi organizaţii participante: Asociaţia API Lyceum, Colegiul Tehnic API, ROTARACT, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Boghiş, Şcoala Gimnazială Pusta 2, Direcţia Generală de Asistenţă Sociala şi Protecţia Copilului Sălaj.
Maria Brazdău

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Prima Sfântă Împărtăşanie la Sântandrei » Titlu: 26243.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Prima Sfântă Împărtăşanie la Sântandrei
Titlu: 26243.jpg