AcasăŞtiri201811 Iunie: Ultimul sunet de clopoţel pentru elevii claselor a VIII-a

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Ultimul sunet de clopoţel pentru elevii claselor a VIII-a

Ultimul sunet de clopoţel pentru elevii claselor a VIII-a

Un moment important din viaţa elevilor claselor a VIII -a precum şi a Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” a avut loc vineri, 08.06.2018, cu ocazia absolvirii celor patru ani de gimnaziu.
Evenimentul a avut loc în sala festivă a liceului unde, Preasfinţia Sa, Virgil Bercea, Episcopul Greco Catolic al Oradiei, a binecuvântat şi a felicitat absolvenţii şi profesorii alături de familiile şi cei apropiaţi lor.
La festivitate au luat cuvântul: doamna director, Antonia Nica, doamna director adjunct, Rodica Mureşan, profesor diriginte al clasei a VIII -a A, Patricia Capriş, profesor, Bianca Fernea, înlocuitor al profesorului diriginte- Marius Mic, a clasei a VIII -a B precum şi elevi ai claselor a VIII -a şi a VII -a.
Au fost premiaţi elevii cu rezultate deosebite la învăţătură, cei care au participat la olimpiade şcolare şi la activităţi extracurriculare. În cadrul festivităţii, elevei Oana Iasmina Sabău din clasa a VIII -a A i s-a înmânat premiul de excelenţă pentru că a avut media 10 şi prezenţă de 100% la cursuri.
Deosebit şi important moment a fost şi cel al predării cheii de către elevii claselor a VIII-a către colegii lor mai mici cu un an.
Festivitatea a fost presărată cu câteva momente artistice şi s-a încheiat cu acompanierea la pian al absolvenţilor de către doamna director, Antonia Nica, profesor de muzică când au intonat tradiţionalul „La mulţi ani”, urare menită atât liceului cât şi generaţiilor viitoare.
Profesor Ciupleu Ioana

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Împreună salvăm Palatul Episcopal

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Cursuri de formare pentru preoţi şi soţiile lor » Titlu: 27124.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Cursuri de formare pentru preoţi şi soţiile lor
Titlu: 27124.jpg