AcasăŞtiri201112 Februarie: Adunarea eparhială

Episcopia Greco-Catolică Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 4
410210 - Oradea
România

Telefon:

+40.259.436.492 +40.359.410.844 +40.359.410.845

Fax:

+40.259.430.509

Email:

Utilizatorii care au cont de email pe acest site, se pot autentifica folosind:

Ştiri

Adunarea eparhială

Adunarea eparhială

Astăzi, 12 februarie 2011, în Aula Magna a Facultăţii de Teologie Greco-Catolică din Oradea, a avut loc Adunarea Eparhială a Episcopiei Greco-Catolice de Oradea. Lucrările au fost deschise cu meditaţia P.S. Virgil Bercea despre Sărbătoarea Întâmpinării Domnului ca fiind „întâlnirea dintre om şi Dumnezeu”.
În continuare, s-a făcut o dare de seamă pe anul 2010 unde şi-au prezentat situaţia activităţii responsabilii din domeniile: administrativ - dl. Ovidiu Constantin, financiar contabil - dna. Stela Iambor, învăţământ - dl. Andrei Cristea, directorul Liceului Teologic, pr. Paul Popa de la biroul pastoral pentru laici şi pr. Olimpiu Todorean de la Caritas Eparhial. O prezentare pe larg a situaţiei fondului forestier al Episcopiei a fost făcută de dl. inginer Ferko Ianoş, responsabil al Ocolului Silvic din zona Huta – Stâna de Vale. Au fost fixate cursurile de vară şi exerciţiile spirituale pentru preoţii din eparhie, precum şi celelalte evenimente care urmează să fie organizate la nivelul eparhiei.
La final au avut loc o serie de discuţii şi au fost puse întrebări din partea unor preoţi în legătură cu o serie de aspecte care privesc întreaga comunitate. În încheiere, P.S. Virgil a mulţumit preoţilor şi staff-ului episcopiei, menţionând importanţa activităţii depuse de fiecare preot şi laic acolo unde îşi desfăşoară activitatea.
Pentru reuşita acestui eveniment dorim să aducem mulţumiri doamnelor de la Reuniunea Mariană, în special doamnei Otilia Bălaş, care este şi preşedinta organizaţiei, părintelui Eduard Roman, administratorul Seminarului şi vice-rectorului instituţiei, Eduard Fischer.
Biroul de presă

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Rugăciune pentru beatificarea episcopilor greco-catolici martiri

Caută ştire:

Anul: 2018 » Eveniment: Seară de rugăciune în Parohia Bocşa » Titlu: 26332.jpg

Anul: 2018
Eveniment: Seară de rugăciune în Parohia Bocşa
Titlu: 26332.jpg